Клубна карта - Club Card Travel FREE

Изтегли мобилното приложение ►

и използвай Дигитална карта

Добре дошли в клуба на отличниците: Club Card Travel FREE!

Представяме ви обновената програма на магазини Travel FREE. Новото приложение Club Card Travel FREE ще превърне вашето пазаруване при нас в незабравимо изживяване. Целта на новата програма Club Card Travel FREE е да ви вдъхновяваме с нашите продукти, като едновременно с това събирате точки, които може да обмените. Club Card Travel FREE надгражда функционално досегашната програма като предоставя клиентско изживяване.

При всяка една покупка в магазини Travel FREE, получавате точки, които може да използвате за широка гама от продукти.

Предимства на карта Club Card Travel FREE

Различни нива на програмата

За да премине клубната карта в ниво Bronze е необходимо Участникът да има събрани 200 точки, което се равнява на направени покупки с право на точки на стойност 200 лв.

За да премине клубната карта в ниво Silver е необходимо Участникът да има събрани 2000 точки, което се равнява на направени покупки с право на точки на стойност 2000 лв.

За да премине клубната карта в ниво Gold е необходимо Участникът да има събрани 4000 точки, което се равнява на направени покупки с право на точки на стойност 4000 лв. 

Печелите точки

Всяко посещение в магазини Travel FREE или пазаруване през сайта може да донесе на клиента по 1 точка за всеки платен 1лв. 

В натрупването на точките не участват следните продукти: продукти в промоция, тютюневи изделия, винетки, билети за събития, подаръчни ваучери, такси зареждане електроавтомобили, куриерски услуги.  

И още...

Получавате допълнителни точки:

► в месеца на рождения си ден – 100 точки

Точките се получават на 1-во число на рождения месец и са валидни до края на същия месец, след което, ако няма покупка се анулират. Клиентът има право да ползва само веднъж годишно 100 точки за рожден ден.

► в месеца, когато имате имен ден – 50 точки

Точките се получават на 1-во число на месеца с имен ден и са валидни до края на същия месец, след което, ако няма покупка се анулират. 

Всеки клиент може сам да посочи на кой ден отбелязва имения си ден, като може да го променя всяка година в профила си.  Клиентът има право да ползва само веднъж годишно 50 точки за имен ден.

► при регистиране и абониране за бюлетина на Travel FREE – 50 точки.

Точките се получават еднократно при регистрацията. Ако не се използват се нулират по общите правила на програмата.

Разменен курс на точките

Точките могат да бъдат използвани при покупка във физически обект или он-лайн при следните параметри:

Ниво Bronze: 1 точка = 0.05 лв.

Ниво Silver:   1 точка = 0.07 лв.

Ниво Gold:    1 точка = 0.10 лв.

Точките могат да бъдат използвани при покупки на всички стоки, включително и на промоционални артикули, но с изключение на тютюневи изделия, винетки, подаръчни ваучери, куриерски услуги, такси зареждане електроавтомобили или билети за събития.

@ Мобилното приложение Travel FREE може да изтеглите безплатно по всяко време чрез  

 Apple Store  и Google Play.
 

Картите от предходната клубна програма ще бъдат активни до 15 февруари 2024 година, след което автоматично ще бъдат прехвърлени в новата програма с натрупване на точки.

С регистрирането си в в програмата Club Card Travel FREE, участниците потвърждават, че са запознати с Условията за участие.

Общи условия за Клубна карта Travel FREE за Юридически лица: