НОМЕР 1 ГРАНИЧНИ МАГАЗИНИ В ЕВРОПА

Страстта ни към пазаруването по границите е жива от 1991 г. - TRAVEL FREE работи от 2004 насам. Това е така, защото ЕС нарасна неимоверно през 2004 г. и спря да позволява безмитното пазаруване в своите граници. Фактът, че може би не сте забелязали това, както много други хора, вероятно се дължи на TRAVEL FREE. Това е така, защото поехме много от безмитните магазини - с основен приоритет беше да продължим да поддържаме цените възможно най-ниски.

Предимства/ Услуги

Големи количества, конкурентни цени. 

Цените в Travel FREE са изключително конкурентни. Ще получите най-много спиртни напитки в специални размери от 1L.

100% оригинални продукти

Кафето, спиртните напитки, сладкарските изделия, тютюневите изделия, облеклото и аксесоарите, играчките, парфюмите и козметичните продукти са изцяло оригинални продукти и с конкурентни цени на тези на вътрешен пазар. 

Отворени всеки ден

От понеделник до неделя, 365 дни в годината. Точното работно време ще намерите в страницата за магазините ни.

Максимални количества, които може да закупите

За да не вземете обратно повече от позволеното от полицията, ето максималните количества, които имате право да приемате в ЕС

  • 10 кг кафе
  • 110 литра бира
  • 90 литра вино
  • 20 литра спиртни напитки под 22% алкохол
  • 10 литра спиртни напитки над 22% алкохол
  • 800 цигари

Голямо разнообразие на продукти

За много неща в Travel FREE бихте платили повече в местния супермаркет. Повечето неща обаче изобщо не бихте намерили: По-голямата част от нашата гама от продукти се състои от специални размери и издания, които могат да се продават само на туристическия пазар. Също така ще намерите повече международни марки и много по-голям избор в нашите продуктови категории.

Търсите подарък, но нямате идея от къде да започнете?

Нашите колеги продавач-консултанти с радост ще ви насочат при избора за най-подходящия продукт за Вас или Вашите любими хора. 

Ваучери за подаръци

Подарете ваучери за пазаруване на стойност 50 лв. или 100 лв. Просто попитайте за тях на касата.