От гаража до световната сцена: Историята на Steve Madden

От гаража до световната сцена: Историята на Steve Madden />

02/01/2024

steve madden

Вдъхновен от пулсиращия живот на Ню Йорк, Steve Madden създава чанти и обувки, които са повече от просто аксесоар. Те са израз на индивидуалност и стил, които те карат да се чувстваш готов за всяко приключение. Независимо дали си на път за работа или за следващото си пътешествие, брандът Steve Madden ще ти помогне да изглеждаш и да се чувстваш най-добре.

От гаража до световната сцена: историята на Steve Madden

Кой би си помислил, че една от най-популярните марки обувки днес е започнала от скромния багажник на кола? Стив Мадън, с начална инвестиция от едва 1100 долара, успява да превърне своята страст към обувките в глобален феномен. От улиците на Ню Йорк до модните подиуми по света, историята на Steve Madden е доказателство, че с много страст и креативност мечтите могат да се сбъднат. 

Започнал през 1990  дизайнерът, Steve Madden, се превърна в една от най-емблематичните марки чанти иобувки. От фабрика в Куинс, Ню Йорк, Steve Madden революционизира индустрията за обувки и аксесоари, съчетавайки дългогодишен опит с уникални и креативни дизайни. Вдъхновен от рок ен рола и своите нюйоркски корени, неговата визия да предостави на жените и мъжете възможност да изразят своята индивидуалност е новаторска, смела и вдъхновяваща. Вроденото разбиране на Steve Madden за тенденциите и безпрецедентната му воля са довели до милиони клиенти по целия свят и са издигнали неговите дизайни на върха на модата. Той разшири марката Steve Madden до истински начин на живот и дестинация за обувки, чанти и аксесоари, продавани в над 80 страни по света. Това е въпрос на автентичност. Това е въпрос на приемане на индивидуалността. Това е Steve Madden.

И ти можеш да си звезда с обувките на Стив Мадън

Разгледай новата колекция на Steve Madden и открий перфектните обувки и чанти за теб в магазините Travel FREE Kulata Trafel FREE Бургас!